|
|
|
|
Black-Red
~PrenSeS~
OnurSaL Üye
Teşekkür 30
Konu Sayısı: 102
● Bütün derdine çare; Yaradan!
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat24 24 Şubat 2010, 19:11:46 » |
|
ooooo süper cevap !!
|
|
|
|
|
|
Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler ...
Her ağızda, her telde fânilik dırıltısı Sonunda tek bir şarkı, tabutun gıcırtısı...
Unutulamazsın .. 1o.o7.2oo8 - o3.o4.2o1o
|
|
|
|
|
|
PaSSioN
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart08 08 Mart 2010, 23:30:42 » |
|
kısa süreli saadetler yaşanabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilgindevekusu
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart12 12 Mart 2010, 13:17:07 » |
|
katılıyorum ole yasayan cok insan var yalann dolan katan işin içine cok insan var.. para onemli deil onemli olan askımız derler sonra da para herseyden oınce geLir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black-Red
~PrenSeS~
OnurSaL Üye
Teşekkür 30
Konu Sayısı: 102
● Bütün derdine çare; Yaradan!
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart12 12 Mart 2010, 22:59:41 » |
|
Test edıLdı. OnayLandı !
|
|
|
|
|
|
Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler ...
Her ağızda, her telde fânilik dırıltısı Sonunda tek bir şarkı, tabutun gıcırtısı...
Unutulamazsın .. 1o.o7.2oo8 - o3.o4.2o1o
|
|
|
|
|
|
aSi
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart13 13 Mart 2010, 17:49:51 » |
|
vay garipciklerim vay güldüm hepinizin yazılarına kim para ile mutlu olmuş adını söyleyin bana veya kim parayla istedigi herşeyi almış adını söyleyin bana soru yu anlamadan yok parasız pazardan iplik alınmaz yok ttnet parası odenmez öncelikle soruyu anlayalım arkadaşlar örnek : rahmetli sakıp sabancı malım mülküm olmasaydıda Allah bana eli ayagı tutan saglıklı bir evlat verseydi demiştir. Ülkemizde çok parası olmayıpta ailesini geciren insanları unutmayın sıcak bi tas corbayı 12 kişilik bir ailenin yedigini unutmayın...
|
|
|
|
|
|
Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir. .. Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye... ( MEVLANA ) 
|
|
|
|
PaSSioN
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart13 13 Mart 2010, 19:18:04 » |
|
garibin biri de sana gülüyor asi  (çok yanlış buldum (-)) Sakıp Sabancının o sözlerini bende duymuştum.. madalyonun öteki yüzünü gösterdi insanlara .. 12 kişilik bir aile bi tas çorbayı paylaşıyorda Sakıp Sabancı konusunda oldugu gibi bu konuda da madalyonun öteki yüzü var nasıl paylaşıyorlar.. her gün evine bir ekmek götürüp çocuklarımın karnını nasıl doyurucam diye düşünen bir anne babanın psikolojisini düşün bir de, ve çocuuklar, içlerinde ne fırtınalar kopuyo etraflarında ki zenginliği gördüklernde acaba? insanın bakış açısına bağlı paranın önemi.. materyalist bakarsan dünyaya hani çizgi filmlerde ki gibi gözbebeklerinde dolar ($) işareti oluşur, karşındaki insanı bile $ görmeye başlarsın zamanla .. para saadet getirmez belki ama Nur'un eklediği şarkıda ki gibi varlığı da yokluğu da dert işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aSi
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart13 13 Mart 2010, 20:59:32 » |
|
 varlıgı yara yoklugu yaraaa yeri gelir cogunu isteriz yeri gelir yetecegi kadarını isteriz dogamızda var insan ogluyuz hep bana hep bana diyen tek varlıgızz neyse konu başka yere gitmeden u donusu yapalım passion parasız çarşıdaki Wc ye bile girilmiyor düşünsene passion çarşıda lavabo derdindesin buluyorsun dannn girişi 50 kuruş
|
|
|
|
|
|
Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir. .. Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye... ( MEVLANA ) 
|
|
|
VaLeRiaNa
Moderator
OnurSaL Üye
Teşekkür 56
Konu Sayısı: 354
Meğer O hep benimleymiş...
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart13 13 Mart 2010, 21:05:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NuR-î AyN
Administrator
OnurSaL Üye
Teşekkür 62
Konu Sayısı: 530
..Ahraz..
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart15 15 Mart 2010, 14:35:23 » |
|
BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekânlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan Veli aklıma düştü ekledim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUNA
Moderator
OnurSaL Üye
Teşekkür 56
Konu Sayısı: 348
.....Sustum Bilesin......
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart16 16 Mart 2010, 01:52:44 » |
|
varlığı ayrı yokluğu ayrı bir dert....
|
|
|
|
|
|
.. Evet Yalnızım.. Sadece bunu Söyleyip Susmak İsterdim.. Edebiyen susmak ..Çünkü canım acıyor.. Konuştukça,arzuladıkça,özledıkçe,en kötüsü yaşadıkça Canım Acıyor. Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım; ...Ama seninle bir başka yaşarım...
|
|
|
|