Gidemem.Com
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
blue anqle
Forum Kahramanı

Teşekkür 8
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 100

o1.o4.1o (L)

« : Aralık11 11 Aralık 2009, 18:34:27 »

bence herseyimizi paylaşabileceğimiz kişiler vardır ama sayıları azdır.Belki de biz onların az olduğunu düşünüyoruz.her neyse..insan herseyini paylaşabilecek birini bulunca sıkı sıkı sarılmalıdır o kişiye. tabii kendisini bir köseye fırlatıp bütün benliğini o kişiye harcayamaz ama öyle birini bulunca kaybetmemeye bakmalı insan.malum dünya küçük artık insanlar kötü..bütün sırlarımızı verebilcek birni bulamayız belki de..ama ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum...herşeyimi paylaşabildiğim sevdiklerim & dostlarım var yanımda a::

işte uzαttığım sαnα yeminLi eLim~ sımsıkı tut ki . bu yoLdα düşmeden yürüyeLim !~  "  o1.o4.1o  "
VaLeRiaNa
Moderator
OnurSaL Üye
*

Teşekkür 56
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 354

Meğer O hep benimleymiş...

« Yanıtla #1 : Aralık11 11 Aralık 2009, 20:33:52 »

Karşısındaki doğru kişiyse paylaşabilir.
NuR-î AyN
Administrator
OnurSaL Üye
*

Teşekkür 62
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 530

..Ahraz..

« Yanıtla #2 : Aralık13 13 Aralık 2009, 01:52:32 »

herşeyini hmm paylaşmaz bence.. ben insanın kendisinede bişeyler saklaması gerektiğini düşünürüm hep.. ya da vakti geldiğinde paylaşmaktan yanayım : ) o da güvendiğim kişilere ki şükürler olsun etrafımda öyle insanlar var

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Efsane atomic by Fakdordes & Moonsheald Çok Güzel Oyunlar| Resimler| Resimleri| Resimler|
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!