D£m
Administrator
OnurSaL Üye
Teşekkür 70
Konu Sayısı: 695
Göklere ÇiZ içiniN Haritasını..
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:01:19 » |
|
pkkalı kürtlere az bile defenin yazdıkları tüm halka yazılan bir şey varsa buna bende karşı çıkarım !
|
|
|
|
|
|
bir postacısı var mıdır hayatın ? ya da bir terminali ? çocukluğuma uzanan ..
|
|
|
|
|
|
éSmeraLda
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:10:43 » |
|
Ne Yazacam Başka Sempati değil İşim oLmaz ONLarLa Fakat Onlarda Bu Ülkenin Gerçeği Onlar Var oLDuğu Sürece Bu Ülke 30 Yıldır Geri Gidiyor Gitmeyede Devam Edicek. Şimdi Bu Sorunu Ortadan Kaldırmak İÇin Ne Yapılması Gerekiyo Diye Tartışacağımıza Onları Dışlayıp Köpek Deyip Daha Fazla Düşman OLmalarını Sağlıyan Bir Zihniyet Söz Konusu, Bu Zihniyet`te oNLar Kadar Bu ÜLke İçin Zararlıdır TehLikelidir.
kürt halkınında daha dikkatli olması gerekiyor çok hassas bir konu .bir düşünün neden bu düşüncede pek çok insanımız ? Neden kürtler o durumda olan insanlarına karşı çıkmıyor ??? bir şeyler yapsınlar görelimm
|
|
|
|
|
|
Kendini Bitmez Cümle SananLara Ufacık Bir Nokta (.)
|
|
|
KuBat
Gidemem Delisi

Teşekkür 2
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:24:58 » |
|
Burda YaşanıLan Hayatın Nasıl oLduğunu Siz Bilmiyorsunuz, Nasılki Siz Kürt Düşmanlığı Yapıyorsunuz Kürtlerin İçindede Türk Düşmanları Var Ve Biz Ortadayız. Türk OLduğumuzu Söylesek onLar Vurucak Kürt oLduğumuzu Söylesek Siz Vuruyorsunuz Her Gece Tepemde Uçan Uçakların Sesini Duymak Zorunda DeğiLim. İzmirde ANtalyada Yaşıyan Bi Vatandaştan nE fARKım Var Benim. Siz Hiç Kendinizi Benim Yerime Koydunuzmu Batmanda Yaşadınızmı 25 YıL Yaşamadıysanız OLayların Sizin Tarafınızdan Görüldüğü Gibi oLmadığını AnLayın. İzmirdeki Huzurun Batmandada Diyarbakırdada Şırnaktada Hakkaridede OLmasını Ben Hepinizden Daha Çok İstiyorum Çünkü Bu oLayların İçindeyim Huzuru Hepinizden Daha Çok Arıyorum İstiyorum. Bu Gün Bu Terör Bitecekse Bitmesi İçin Ne Gerekiyorsa Canım Pahasına Her Şeyi Yaparım. Yeterki AdiL Ve Eşit Şekilde Yaşasınlar Tc VatandaŞLarı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuBat
Gidemem Delisi

Teşekkür 2
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:35:05 » |
|
pkkalı kürtlere az bile defenin yazdıkları tüm halka yazılan bir şey varsa buna bende karşı çıkarım !
Pkk`Lı Zihniyetindeki Kürtlere Bende Katılmıyorum.. Fakat Pkk`LıLar Gibi AyrımcıLık Yapan DışLayan Türk Milliyetçilerinede Karşı oLmak Lazım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
éSmeraLda
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:40:22 » |
|
Türk üm deme kardeşim neysen O sun.Ne demek kürt oldugunu söyleeeince siz vuruyorsunuz ? yasadışı bir şeyler varki o uçaklar tepenizde rahatsız olmayın bence huzuru sağlamak için vatanı böldürmemek için onlar tepenizde ..şehrin göbeğindede görüyoruz pkk yandaşalrını destekleyenlerini bizler bu kadar basit değil her şey amaç toprak sevdası ise boşuna çıkıyorlar o dağlara..tepedekileri al aşşşa edemez o zihniyetler..ve şunu unutmayım ticari amaçlarda var silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti..ekmek kapıları napsın orda yaşayanlar dimi ? yazık..ben kürt düşmanı değilim ama pkk destekleyenlerden nefret ediyorum bu da durduk yere oluşan bir nefret değil ..akıllı olmalı birbire düşmemeli.bak şuanda bile birbirimizi yiyecek duruma düşecek haldeyiz bunu yapmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuBat
Gidemem Delisi

Teşekkür 2
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:51:04 » |
|
Ben Yasa Dışı Bir Şeyler Yapsaydım Şuan Burda Sizle Bunu Tartışıp Konuşmazdım.. Tepemde Uçan Uçaklara Karşılık Verirdim Terorist oLurdum, Senin Bu Konuştuğun Benide Terorist oLmaya Sürüklüyor. Bu Vatanı Bölmek İstiyen adam nokta nokta nokta.. Benim Dedem Çanakkale`de Şehit. Fakat Her Ne Pahasına OLursa OLsun Pkk`da Türklerin İçindeki Kürt Düşmanlarıda IsLah EdilMeLi Kontrol Altına Alınmalıdır. UçakLarın Her Gece Uçmasınada Gerek oLmaz. Ne Zamanki Çanakkalede oLduğu Gibi Bir Bağımsızlık Konusu Söz Konusu oLunca o Zaman Uçaklar Uçmalıdır. Kanı Beş Para Etmiyen 5 Tane Teroriste Her Gün Yüzlerce Uçak Kalkıyo 30 Yıldır Bomba Atıyo. Vardığımız Sonuç 30 Yıl Öncesinden Daha Kötü Durumdayız.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım23 23 Kasım 2009, 14:01:10 Gönderen: D£m »
|
|
|
|
|
|
éSmeraLda
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım23 23 Kasım 2009, 13:56:52 » |
|
arkadaşım sana teroristsin diyen mi oldu ?? düzgün cümleler kurarsan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D£m
Administrator
OnurSaL Üye
Teşekkür 70
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım23 23 Kasım 2009, 14:09:03 » |
|
Kubat nokta nokta/ladım bu konuda dikkat etmelisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuBat
Gidemem Delisi

Teşekkür 2
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım23 23 Kasım 2009, 14:17:52 » |
|
arkadaşım sana teroristsin diyen mi oldu ?? düzgün cümleler kurarsan sevinirim.
Kimsenin Haddine Değil Bana Terorist Demek.. SapLa Samanı Birbirinden Ayırmaya Çalışıyoruz Burda. Senin Sevinmen İçin Kendimi Ezmem Susmam.!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
éSmeraLda
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım23 23 Kasım 2009, 14:34:59 » |
|
ben sustum ...dök içini..ayrıca sevinirim dediğim konuyu önce idrak et sonra kendimi ezdirmem de !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilgindevekusu
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım24 24 Kasım 2009, 11:47:34 » |
|
hop hop hop dur bakalim kubat efendi. bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı bak dikkat et "tc" vatandaşi demiyorum senin gibi bi zihniyete sahip olacaKsa bırak hiç olmasın TÜrKiye için daha yararLi . 25 yildir sen oralarda yasıyorsan ve kalkıp bana burada pkk veya kürtleri savunacak yazılar yazıyorsan kusura bakma da ben sana TÜRK diyemem diyeni de kınarım ! önce haddini bilecek herkes. kalkıp buRada sana laf atan yok . edebinle adabınla yorum yap Kimse bana burada veyahut baska bi yerde hakaret edemez. ne demek senin gibi dusunenler yuzunden herkes daga cikiyor bilmem ne ? ben neden dagda degilim ? esmeralda neden dagda deil ? Enes neden dagda deil ? asıl sen dikkat bu zihniyetle senin sonunda dağ gbi gorunuyoR. ha ne olur onlar cıkar biz indiririz sorun olmaz. TÜRK evLadi iki üç kendini bilmez it sürüsünden korkacak kadar düşmedi düşmezde.. bugun burada babam dahi geLip en ufak sekilde kürt ve pkk yi savunsun aynı tepkiyi veririm. Türkiye'de yaşıyorsanız eger bu ülkenin kuralları ceRcevesinde yasayacaksınız. boyLe senn gibi agzi olan konusursa birak 30 yili 100 yılda olsa bir adim ileri gidilmez. bende biliyorum oradaKi yaşantiyi geri zekali degiliz ne sartlarda yasam suruldugunu biliyoruz. abim 1 bucuk sene hakkari de asKerlik yapti her gun dagda her gun dagda biz 1 gram uyku uyuyamıyorduk.. anlatıyordu bize geLdigi zaman.. "-olm carsiya gidiyoruz elimizde tufkler filan.. kucuk cocuk gecmiş karsimiza bize kafa tutuyor.. (dikkat et kücücük cocuk diyorum.) ufacik bi tokat dahi vursan zaten cevresinde hazır kıta bekliyorlar.. " en ufak ornegi bu bu bile oradaki insanlarin hangi zihniyette oldugunu acıkca orataya seriyor.. ne bir ögretmeni sewiyorlar nede askeri.. bu nasıl TÜRK ?
yerel secimlerde dogu anadolu ve guneydogu anadoluyu gorduk dtp ye butun oylar.. artık o kadar organize olmuslar Ki batida dahi hukum surecek haldeler.. denizlide en yuksek oy alan 4. parti dtp.. 7 -8 binlerde oy cıkmıs.. lanet olsun oy verenlere.. Allah gün yüzü göstermesin.. (amin) dtp gaziantep il baskanı mi herneyse bi adam soyLe konusma yapıyor pkk hakkında..
-dün 6 tane şehit verdik , ondan onceki gece 11 tane şehit verdik yine dün 6 tane şehit verdik... bunlar mmı türk ? Allah hepsini kahretsn.. bunlar gibi dusunenleri de kahretsin svunanlaari da kahretsin sempati duyanlari da kahretsin !
boyLe konularda onune geLen yorum yaparsa dar beyinli insanlar yorum yaparsa bu ortam tabiki geriLir.. hiç 1 Allah'ın kulu savunamaz arkdasim burada Kürtünü pkksini savunacak birisi varsa defolsun gitsin !
sabah sabah gercekten o kadar sinirLendim Ki adam kalkmiş bana onlari savunuyo La havLe veLa kuvvete. söyle bi kendinle otur konus ben ne yapıyorum ben nasil bir zihniyet içersindeyim diye ve sonra geL konusalim.!
Kimse kırılmasin , üzülmesin , gönül koymasın.. ha yok ben kırılırım diyen varsa da hiiiiç umurumda deilsiniz. bu konularda herKEsi hassasiyete davet ediyorum. bu kürt , pkklilari biz bu hale getiriyoruz.. iki yüz verdik mi aha sonuc..
tşkler.. saygılarımLa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuBat
Gidemem Delisi

Teşekkür 2
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım24 24 Kasım 2009, 12:13:09 » |
|
Senle bu konuyu tartışmak bile anlamsız sen bikere kendi fikrinden başka fikir kabul etmiyorsun benim anlatmak istediğim burda yaşanan hayatın zorluğu eğitimsizlik işsizlik ve bununla beraber kandırılmaya müsait bir halk suçsuz insanlar yıllardır savaşla büyümüş bomba sesleriyle uyanmış çocuklar bu bitmeli her ne pahasına olursa olsun bu insanlar kazanılmalı terörist denilmemeli, bende bunlardan biriyim ben terörist değilim vatanımıda en az sen kadar seviyorum fakat yaşam doğuda ve batıda bir değil eşitlik sağlanmalı eğitim bir değil eşitlik sağlanmalı adaletsiz bir gelir dağılımı var düzeltilmeli dağdaki suça karışmış şerefsizler cezalandırılmalı kandırılmış cahil suçsuz kişiler ıslah edilmeli tekrar kazandırılmalıdır. Eğer ülkede barışı kardeşliği hakim kılmak istiyorsak gerçekleri görmeli adeletsizliği eşitsizliği ortadan kaldırmalıyız; Kin, düşmanlıkla, ayrımcılıkla hiç bir sonuç elde edilemez daha çok savaş kavga ortamı oluşur sadece senin gibi düşünen insanlar yok bu ülkede herkes senin gibi düşünmek zorundada değil. Sen nasıl barış içinde zenginlik içinde yaşamak istiyorsan güneydoğudaki insan topluluklarıda senin istediklerini istiyorlar kavgayı savaşı hiç bir toplum istemez.
Yine tekrar ediyorum dağdaki teroristler suça karışmış olanlar yakalanmalı ve en kötü cezaya çarptırılmalıdır. Fakat kandırılmış tehtidle zorla dağa çıkarılmış, mahsum insanlara bir şans daha verilmelidir. Bütün güneydoğu halkı suçlu muamelesi görmemeli yargısız infaz edilmemelidir.
Unutmaki Sende Bu İnsanlardan Biri oLabilirdin..! Kendini Burda Yaşıyan Bir İnsan Gibi Görmeyi Öğrenince Ne Demek İstediğimi O zaman Anlıyacaksın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NuR-î AyN
Administrator
OnurSaL Üye
Teşekkür 62
Konu Sayısı: 530
..Ahraz..
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım24 24 Kasım 2009, 14:14:55 » |
|
Arkadaşlar konuyu neden kisişelleştirdiğinizi anlayamıyorum.. dogu bati farketmez Türkiye'de yaşayan her kesimden insan ve ya terorden çıkarı olmayan her insan bunun son bulmasını ister.. o yüzden bu saçma çekişmeye son vermenizi rica ediyorum.. pkk Türkiye'nin basına 12 eylülden sonra bela olmuştur o günden bugüne de gerek Türk gerek Kürt bir çok insanın kanı akmış annelerin gözlerinde yaşlar dinmemiştir.. ayrıca bugun pkk sadece doğunun bi bölgesinde değil yanıbaşımızda.. Türkiye'nin her yerinde.. o yüzden pkk sadece silahın gücüyle bitmez.. Batı ve Doğu arasında uçurumda pkk'nın yanı sıra doguda ki ağa aşiret sistemden de kaynaklanmakta bence.. pkkdan sonra doğu insanının belini büken en büyük etkendir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D£m
Administrator
OnurSaL Üye
Teşekkür 70
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım25 25 Kasım 2009, 13:10:49 » |
|
uyarı:PKK hakkında yorumlarınızı yapın.karşılıklı tartışma çıkaracak mesajlar yazmayıN ..konuyu kilitlemek istemiyorum dikkat edin lütfen !
PKK ' 30 senedir kan döküyor ,DÖKTÜRüTÜYOR. Batısı doğusu yok her yerde pKK . Vatanını seven herkes Milliyetçidir illegal bir örgüt varsa ki VAR ,buna tepki göstermesi kadar doğal bir şey olamaz.
Oyunlar vs dedik hep artık oyunlara gelmeme vakti bakın senelerdir aynı durumda PKK verdiği vaadlerin hangisi gerçekleşmiş ? CahiL insanlar kandırılmış insanlar dedik .CAHİLLİK BAŞA BELA işte..
İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır. Hz.Ömer (r.a.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mert_ayhan1986
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık29 29 Aralık 2009, 01:19:58 » |
|
keske sıyaset gırmeseydı foruma sımdı bende katılsam katil olurum heralde
|
|