Gidemem.Com
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
GöLGe
C e N G à V e R
Moderatör
Asla Gidemez
*

Teşekkür 35

Konu Sayısı: 64

Mezarımdan taş alma Fatiha'nı istemem..!!!

« Yanıtla #15 : Ekim14 14 Ekim 2009, 14:06:57 »

hayaller gerçektir... tek yapmak gereken inanmaktır...

HєrşєЧ,
ßir Sokak Çocuğuηuη єLiηi Cєßiηє SokaßiLDiği Kadar ßoş.
Vє Sєηiη "ηaßєr'' Soruηa "iЧiLik" DєDiğim Kadar
ЧALAN...
HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 7

« Yanıtla #16 : Ekim16 16 Ekim 2009, 00:56:58 »

Seni sevdim. Sevgilerin en güzelini vermek için. Seni düşündüm gecelerce en güzel düşlerimde yaşattım seni. Ne varsa sana adadım. Yüreğimin her zerresini sen sar. Seni gördüm her nereye baktıysam. Gözlerime işledim gözlerini. Ve yalandan uzak en temiz sevdayla yarınlarımda bir tek sana yer verdim. Bir tek seni yazdım kaderim diye.
Bir tek seni istedim herşeyden çok. Sen yoksan anlamsız dünya anlamsız yaşamak anlamsız sevgi...

Sensizliği ölümden beter bildim hep. Gülüyorsam mutluysam bunca çileye derde inat bilirim ki sevdandandır sevdiğim. Birtek senin kollarındayken acıları siliyorsam her ne kadar kabul etmesende ben seni daha da çok seviyorsam bilirim ki senin eserin...
      Ve hiçbir zaman anlatamam seni sevmenin tadını. Ve doymaz yüreğim doymaz ellerim, doymaz bedenim seni sevmeye. Bunca sene sonra seviyorsam kendimi sen sevdiğin içindir beni. Sevebildiğim tek insan sen olduğun içindir.
Biliyorum ki; ne zaman dolsa gözlerim bir acıyla. Bilirim ki sen sileceksin. Ne zaman sarılacak bir beden arasam sen saracaksın beni. Ve senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati. Seninle gülecek seninle ağlayacağım. Benim bildiğim tek gerçek sen olacaksın hep. Ve ben en güzel şiirlerimi sana yazacağım, en güzel düşerimi sana...
     Sen yeter ki yarınlarında da bugünkü gibi sev beni. Senin sarhoşluğundan ayrılmasın yüreğim. Ve ecele kadar benimle kal yalnızca benimle... Seviyorum seni ve bir ömür yaşatacağım bu yüce sevgiyi...

UzakLık DediĞinde NediR Kİ SevgiLi Bİzde TanRıyı GöRmeDen SeWmeDİk Mİ???
HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Ekim16 16 Ekim 2009, 00:58:34 »

Gece hain bir şekilde karanlığa bürünürken sen benden bir nefes daha uzaklaşıyorsun. Yokluğun çığ gibi büyürken gönlümde hasretin dertlere gebe bırakıyor günümü.
Herşey benimle ama ben mutsuzum sen yoksun ya ne yapayım işte huzursuzum.
Aslında hiçbir şeyim yok yalan söyledim. Hepsi sende onları sana emanet ettim. Bir tek yüreğim kaldı bende oda yalnızca acı çekmeme sebep.
     Yüreğim dalgalarla savaşırken biliyorum aslında çoktan yenilmişim hayata bir ihtimal diyorum. Ancak başaramıyorum. Her yenilgi bana farklı şeyler öğretiyor. Ama artık yenilmek istemiyorum. Bir savaşta ben kazansam ya artık. Artık kazansam aşkının uğruna verdiğim savaşları. Ama yok olmuyor başaramıyorum. Beceriksiz bir kumandan olan ben tek askerime yüreğime öğretemiyorum savaşmayı beceremiyorum. Yeniliyorum.
Birkez daha. Son bikez daha savaşacağım yalnızca bir kez ve en ufak bir sarsıntıda beyaz bayrak çıkarıp teslim olacağım. Güç olduğunu bile bile...

Artık gururun ve onurun bittiği noktadayım. Belki bir kez daha savaşmalıyım aşkım için ama yapamıyorum. Korkuyorum, cesaret edemiyorum. Yenilmekten korkuyorum artık vazgeçtim uğruna savaşlar verip yenilmekten. Bu sefer son kez beyaz bayrak çekiyorum. Sensizliğe teslim oldum. Umudun tükendiği noktadayım. Yavaş yavaş ölüyorum...

HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Ekim16 16 Ekim 2009, 00:59:31 »

Gidiyorsun öyle mi? herşeyi burada bırakıp gidiyorsun. Herşey yarım herşey eksik... Peki, beni bizi sevgimizi götürmeyecek misin? Gittiğin o yere. Herşey yarım mı kalacak darmadağın ve eksik.
       Sevgimi, yarıda bırakılan aşk şarkılarını ve sonu getirilemeyen sevda sözcükleri ile param parça bir kalp. Bırakıp ardına bakmadan gideceksin demek Peki git! Orada bulabilir misin sana verdiğim değeri, sevdaların en yücesini... Bulabilir misin sonsuzluğa akan aşk şelalesini
      Elbette bulurum diyorsan git gözün arkada kalmasın sevdiceğim...
Ben hep buradayım yarım kalmışlıklarla beraber. Olurda bir gün dönersin diye bıraktığın o kuytu köşedeyim. Bekliyorum. Gelmeyeceğini bile bile...
     Ama olurda gelirsin ya yarım kalan ne varsa tamamlarız sevdaya dair.
Gel sevdalım gel! Gel de gülsün artık şu yüzüm dinsin gözlerimden akan yaşlar ve artık kabuk bağlasın şu kanayan yaram. Gel sevdalım gel dayanamam yokluğuna hadi ne olur gel

HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Ekim16 16 Ekim 2009, 01:00:36 »

Yalnızlığın baş gösterdiği şu yalan dünyada herkes için dört duvar arasıdır. Hapis yalnızca bedenin dört duvar arasında mı kalmasıyla olur?
Öyleyse yüreğimin bu hali ne? Kanatlanıp uçmak istiyor alaca karanlıktan alabildiğine maviye.
Gönlüm hapiste, gönlüm parmaklıklar arkasında asla çıkamayacak. Yaşanan aşkın işlenmemiş cinayeti yüzünden müebbet mahkûm asla parlayan güneşi göremeyecek ya da uçsuz bucaksız denizleri... En önemlisi kıyamadığı sevdiğine bakamayacak...
       O hep yok olmuşlukların ardından usul usul bakacak. Ne çığlıklarını duyan nede gözyaşlarını görebilen olmayacak. O her zaman hayata 1–0 yenik başlayacak ve bu hep böyle süregelecek. Asla yüzü güleç kalbi sevecen olmayacak

GöLGe
C e N G à V e R
Moderatör
Asla Gidemez
*

Teşekkür 35

Konu Sayısı: 64

Mezarımdan taş alma Fatiha'nı istemem..!!!

« Yanıtla #20 : Ekim16 16 Ekim 2009, 18:34:47 »

sevmek feda etmektir kendini...seni sen yapan herşeyi feda etmektir...berabersen mesele yoktur. ama ayrıysan, gectiysen feleğin çemberinden... hiç kavuşamayacağını bile bile ümit etmektir... üzüldüğünde sevdiğin sıkışmıyosa kalbin, yada sevincinde gülücükler dağıtamıyosan tüm sıkıntına, acına, vs olumsuz herşeye rağmen, gerçekten sevmiyorsundur... feda edemiyorsan kalbinden,ruhundan ve düşüncelerinden bişeyler sakın sevme, seviyorum da deme...  kızdım ulennnnn Gülümseme

güzel bi yazı.. paylaşım için teşekkürler..

HєrşєЧ,
ßir Sokak Çocuğuηuη єLiηi Cєßiηє SokaßiLDiği Kadar ßoş.
Vє Sєηiη "ηaßєr'' Soruηa "iЧiLik" DєDiğim Kadar
ЧALAN...
HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Kasım22 22 Kasım 2009, 19:28:55 »

Seviyorum hemde uğruna herseyden vazgeçebilecek kadar çok ama uzağım aramızda bir yol var bile diyemeyecek kadar uzakta aramızda koskoca 2 deniz var ...2 engin deniz ve biz yalnızca resimlerimizle yaşıyoruz aşkımızı... Bir resme sevdalanmış iki deli gönül bizimkisi... Var olduğunu biyerlerde nefes aldığını biliyoruz ve yalnızca bununla yetinebiliyoruz...Çok zor ve engellerle dolu bir sevda. Biz kavuşacağız. Bİz birlikte olacağız buna inanıyoruz ama zamanı var daha. Zaman küçük sevgileri söndürüp büyük sevdaları Alevlendirmiş Bizim sevgimiz güngeçtikçe Alevlenip tutuşuyor ve biz biliyoruz ki elbet birgün kavuşacağız...

cilgindevekusu
OnurSaL Üye

Teşekkür 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 845

нєяşєуi ѕσя∂υğυм нαуαт вєηi яαнαт вιяαк..

« Yanıtla #22 : Kasım24 24 Kasım 2009, 11:57:04 »

gönlünde baya zenginmiş : )

0.7 mi kullanıyorsun

?

HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Aralık23 23 Aralık 2009, 23:49:14 »

asla olmaz demiyceksin olyo işte bağlanmayacaksın bırakıp gidiyo işte açmayacaksın kalbini tüm kapılarını arkasına bile bakmadan çekip gidiyo işte...
önce saf aşık rolleri yapıp bağlıyor kendine sonra bırakıyor seni bir başına yapayalnız kimsesiz ve çaresiz...
Düşmanım sana asla ama asla mutlu olama "sevenin ahı tutar"bunu unutma sana çok büyük ahım var Cennet gözlüm!

Şimdi seni istediğin o yabancının kollarına kendi ellerimle bırakıyorm adını unutup tüm hatıraları yok sayıyorum Buna nasıl dayanırım hiç bilmiyorum ama istediğini yapıp sana yol veriyorum.
AL İŞTE O SENİN OLSUN UMARIM LAYIĞINI BULURSUN ELBET BİRGÜN PİŞMAN OLURSUN AMA ASLA GELME GERİ SANA NEFRETİMİ BULURSUN. Adını siliyorum gönlümden senden gayri herseye düşmanım ben yaşamam sensiz diyordum hep eskiden Sırf sana inat yaşıyorum cennet gözlüm...
birgün çıkınca karşına üzül benim mutluluğumu görünce kahrol ben hergün burada kahrolurken sen git elalemin sevdiğiyle ol UMARIM YARI YOLDA KOYMAZ SENİ TERK ETMEZ SENİN BENİ TERKETTİĞİN GİBİ DUY ŞİMDİ SANA OLAN NEFRETİMİ (AŞKOLSUN)SANA DİYORUM SEVEMESİN HİÇ KİMSE BENİM SENİ SEVDİĞİM GİBİ....

D£m
Administrator
OnurSaL Üye
*

Teşekkür 70

Konu Sayısı: 695

Göklere ÇiZ içiniN Haritasını..

« Yanıtla #24 : Aralık24 24 Aralık 2009, 21:20:41 »

malesefki bir zamnalr kalbi pırpır ettiren aşk,yada zannedilen şey ,işte bu şekilde nefretede dönebiliyor malesef :S
Zaman her şeyin ilacı ..yüreğine sağlık hazal cım

bir postacısı var mıdır hayatın ?
ya da bir terminali ? çocukluğuma uzanan .
.

HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Aralık24 24 Aralık 2009, 22:04:00 »

T ederim umarım oda okur bunuda anlar artık beni...

VaLeRiaNa
Moderator
OnurSaL Üye
*

Teşekkür 56
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 354

Meğer O hep benimleymiş...

« Yanıtla #26 : Aralık31 31 Aralık 2009, 10:58:39 »

AŞk'a ihanet edenlere en büyük beddua aŞKsız KaL.
yetermi bana bu sevda yetermi?
canim cok aciyor bir ara gecermi?
dengesizmis ah nasilda yormus
sag gösterip hep soluyla vurmus
inermi daglar kum dibe cekermi? huuuuuuuu
yerine baska seyler koysam gecermi?huuuuuuu
önce pembe pembe hayaller kurmus sonra arkasina bakmadan yok olmus

sen ne istedigini bilmez arsiz sevgili  hic iyi dileyim yok senle ilgili
En Büyük Bedduam Dogdundan Beri aŞKsiz KaL aŞKsiz KaL aŞKsiz yalniiiiiiiiiiiz
HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Aralık31 31 Aralık 2009, 22:40:59 »

Sende seversin,

Özleyip ağlarsın,

Acı çekersin,

Geçmişe dönmek istersin

Veya geçmişi silmek,

Ama imkansızdır,

Hayat seni hep geleceğe sürükler.

Severken yüreğindeki sıcaklığı hissedersin.

Beyaz kar taneleri gibi olan yüreğinde sadece Sevdiğin kişiyi taşırsın.

Ama bilemezsin o sevdiğin kişinin yüreğini karanlık bir gece yapacağı......nı.

Hep ağlarsın,mutlu olduğun an bile

Çünkü,aşkk ağlanmadan yaşanmaz.

Hayatın bittiğini sanırsın,ama hayat bitmemiştir.

Yaşanacak bir şey vardır mutlaka bu hayatta

Son sözleri duyunca biraz daha seversin,

O sözler nefretle söylenmiş olsa bile.

Afedersin hayat yanlış kişiyi sevmişim dersiniz.

Afedersin hayat,afedersin,yanlış kişiyi sevmişim...
« Son Düzenleme: Aralık31 31 Aralık 2009, 22:45:21 Gönderen: HazaL » Logged

HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Ocak10 10 Ocak 2010, 16:46:23 »

...HADİ GİT..

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!

Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle,
Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle.

Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar,
Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar.

Mademki benli hayat sana kafes kadar dar,
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.

Hadi git, benden sana dilediğince izin,
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin.

Kahrımın nedenini söylesem irkilirler;
Çünkü herkes beni Kays, seni Leyla bilirler.

Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın;
Oysaki hep yedekte, hep elde var saymıştın.

Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak,
Zannetme ki, pişmanlık, mutluluk kadar ırak!

Sanma ki fasl-ı bahar geldiğim gibi gitmez,
Sanma ki hüsranını görmeye ömrüm yetmez.

Her darbene tahammül edecektir bedenim,
Gururum mani olur perişanıma benim.

Yari Ferhat olanın ellerle ülfeti ne?
Şirin ol katlanayım dağ gibi külfetine.

Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

Hercai arılara meyhanedir çiçekler,
Kim bilir şerefinden kaç kadeh içecekler!

Mademki aşk tablosunun takdirinden acizsin,
Git de çağdaş ressamlar modern resimler çizsin.

Ne vedaya gerek var, ne de mektuba hacet,
Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et!

Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan!
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan!

Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm!
Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm.

Korkulu düşlerimi yorumdan kaçırıyorum;
Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum!

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! ...

HazaL
Bizden Biri
**

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Şubat15 15 Şubat 2010, 16:48:23 »

Yağmur yağıyor yine....
               Hani sen hep kzardın ya yağmurda yürümeme sana inat çıktım sokağa kımıldamadan bekliyorum yağmur altında...

Hani bir gece seninle otururken karanlıkta ışık olmuştu gözlerin bana "CENNET GÖZLÜM"diye fısıldamıştım kulağına... Usul usul Cennet gözlüm...Sende okşayıp yüzümü derin derin bakmıştın gözlerime "GECE GÖZLÜM"benim demişştin.Oysa gece gökyüzüne nişanlıydı ve kızmıştı gökyüzü sana...Ağlar gibi... Hesap sorar gibi...yağmıştı başımıza.Ben atıp kendimi yağmur altına her adımda sevgimi anlatmıştım sana...
Sende kızmıştın sırıl sıklam olan saçlarıma bakıpta...
    BAK! simdi de sokaktayım sırıl sıklam yağmur altındayım.İliklerime kadar su...İliklerime kadar gözyaşı doluyum...
Senden sonra gece küstü yağmur küstü kar küstü bana.
Şimdi çıkıp gelsen de bana birkez daha gece gözlüm desen ya...Yıldızları da emanet etsek gözkyüzüne sonra çıkıp gitsen ya  yüreğimden kendi cennetimde bıraksan beni.

Hadi! Geceye, yağmura,buluta değil kendine küstür beni.Kırıp birkez daha kalbimi ÇIK git hayatımdan geldiğin gibi. Sessiz...Sakin... Ve yağmurlu günkü  gibi....

ÇIKIP GİTSENE EEEE HADİ!!!!

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Efsane atomic by Fakdordes & Moonsheald Çok Güzel Oyunlar| Resimler| Resimleri| Resimler|
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!