Gidemem.Com
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
qubi_sh
Gidemem Delisi

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 11
« : Ağustos11 11 Ağustos 2009, 20:12:14 »

Huzur Sokağı, satış rekorları kırmış, her yaştan ve her kesimden insanımızın soluk almadan okuduğu, elden ele dolaşıp, adeta kapışılan bir eser olarak haklı şöhret kazanmıştır. Birleşen Yollar adıyla film yapılan 'Huzur Sokağı' bu filmle de halkımızın büyük ilgi ve teveccühünü kazanmıştır. Hasretiyle kavrulduğumuz huzurlu bir cemiyetin, birçok ana hatlarıyla küçük bir sokakta sembolleşmiş şeklidir 'Huzur Sokağı'. 'Huzur Sokağı', özlenilen huzur için.

Kübishh

Cam kırıklarıyla geliyorm sana..Belki bi günlk belki 1 saat belki..bilemiyorm!
Zihnimden geçenlr bana ait degil artık.Hepsini bıraktım,bir kaldırım taşının soguk yüzüne..
Sen istersen öylece kal oldugun yerde.Her zaman ki gibi haylaz,hırcın bakıslarını üzerimde bırakarak..
Gitmeni hiç istemezdim aslında,kalmanı simdi istemedigim gibi..Bende kalmayacagını bile bile geliyorm sana.
Yüregimin bi kenarına ilştirdigim hüzün yagmurlarına eş deger olsun diye,güz yangınlarnıda beraberinde getiyorum..
ZüLfe
Moderator
Gidemem Delisi
*

Teşekkür 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 14

..NuR-î AyN..

« Yanıtla #1 : Ağustos11 11 Ağustos 2009, 22:05:00 »

tavsiye edebilicem bir kitap .. tşkler paylaşım için

aRaFta KaLmak, HudutlaRı A$maktıR..
qubi_sh
Gidemem Delisi

Teşekkür 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Sayısı: 11
« Yanıtla #2 : Ağustos12 12 Ağustos 2009, 12:09:48 »

Kesinlikle insanı dinine daha bi baglıyo bu kitap..

Kübishh

Cam kırıklarıyla geliyorm sana..Belki bi günlk belki 1 saat belki..bilemiyorm!
Zihnimden geçenlr bana ait degil artık.Hepsini bıraktım,bir kaldırım taşının soguk yüzüne..
Sen istersen öylece kal oldugun yerde.Her zaman ki gibi haylaz,hırcın bakıslarını üzerimde bırakarak..
Gitmeni hiç istemezdim aslında,kalmanı simdi istemedigim gibi..Bende kalmayacagını bile bile geliyorm sana.
Yüregimin bi kenarına ilştirdigim hüzün yagmurlarına eş deger olsun diye,güz yangınlarnıda beraberinde getiyorum..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Efsane atomic by Fakdordes & Moonsheald Çok Güzel Oyunlar| Resimler| Resimleri| Resimler|
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!